Tekijä

Jorma Tuovila:

Olen työskennellyt hoitotyössä, aina jossakin muodossa 80-luvun puolesta välistä lähtien. Urheilijahierojakoulun suoritin 1992.

Kipinän opiskella perinteisiä hoitomuotoja sain varmaankin jo nuorukaisena. Liikkuvana ja eloisana olin varmasti silloisten kansanparantajien vakiovieras. Milloin oli mitäkin sattunut ja tarvittiin parantajien apua. Se oli normaalikäytäntöä silloin.

Heti urheiluhierojakoulun jälkeen, aloin hakea tietoa kansanparannuksesta. Hakeuduin näin eri opettajien (parantajien) kursseille. Olen jatkanut tätä tiedonhankintaa aina näihin päiviin asti. Kuten varmaan monelle muullekin, tämmöisestä muodustuu elämäntapa. Samoin avoin luonteeni on auttanut minua tutustumaan moniin osaajiin. Tärkein opettajani, tuutorini ja asenteiden muovaajani on ollut Pentti Penttilä.

Nykyisin toimin myös mukana Perinteisessä jäsenkorjaus ry:ssä. Olen mukana näin myös opetustoiminnassa. Toivottavasti saan vietyä näin tätä arvokasta tietoa eteenpäin. Katson sen olevan tärkeää tietoa ja vähimmäinen velvollisuuteni ja kiitokseni niille jotka ovat minua neuvoneet ja opettaneet matkan varrella.

Muuta:

Perheeni lisäksi toimin aktiivisesti eri urheilulajien kanssa. Liikun itse suht paljon ja olen myös aktiivisesti Jalkapalloseuran toimissa mukana.

 

Olen myös innokas penkkiurheilija.

 

Tässä tärkeimmät !

Jorma