Mitä jäsenkorjaus on

 

JÄSENKORJAUS

Perinteinen, vanha, suomalainen hoitomuoto. Jotku kutsuvat hoitoja kansanparannukseksi, jotkut käyttävät nimitystä jäsenkorjaus. Itse en osaa sanoa, mitä eroja hoidoilla on. Hoitajilla ja parantajilla, kullakin, on varmaankin oma työnjälki, niin kuin muissakin töissä.

Jäsenkorjaus on hyvin toimiva, kokonaisvaltainen, pehmeä, hoitomuoto parhaimmillaan tehtäessä. Tässä hoitomuodossa pyritään pehmeillä otteilla, (mobilisoimalla) avaamaan niveliä ja niiden virheasentoja (mahdollisia lukkoja) korjaamaan. Vaikuttamaan näin ihmisen luonnolliseen kineettisen ketjuun ja tasapainoon.

Samoin käsitellään meridiaaneja, (akupisteitä) avataan hermopinteitä, avataan lihaskalvoja ja pyritään näin palauttamaan keho tasapainoon.  Tasapainoon tuki ja liikuntaelinten ja aineenvaihdunnan osalta.

Näin oikein hoidettaessa autonominen hermostokin, voi toimia vapaammin ja paremmin. Eikä puolustukselle ole tarvetta.

Vanhat perinteiset hoitomuodot, kulkivat usein, näin suvussa. Onneksi muutamat tahot, kiitos heille, ovat halunneet säilyttää ne elinkelpoisina. Koulutusta  ja tietämystä näistä, viedään jatkuvasti eteenpäin. Näin tämä hoitomuoto ”uskoisin” tulee vielä parantamaan asemiaan kansan keskuudessa. Samoin  tutkimukset, asiakaspalautteet ja saadut viestit  potilailta, puhuvat hoitojen toimivuudesta.

Näenkin, näin jäsenkorjauksen tärkeänä, osana suomalaista hoitoketjua. Yhtenä tärkeänä osana, muiden hoitojen ja koululääketieteen kanssa.

Kaikkien parhaaksi!

 

Lisää jäsenkorjauksesta voit lukea yhdistyksen sivuilta: www.perinteinenjasenkorjaus.fi